Språk

Thorbjørnrud Hotel


Maten

Fra jord til restaurantbord

Maten på Øvre Kjekshus er nærmere ureist enn kortreist. Alt vi serverer av skinker, kjøtt, pateer og spekepølser er laget på kjøtt fra dyrene som bor her på gården og beiter fritt i utmarka rundt Øvre Kjekshus hele sommeren. Vi er også godt forsynt med grønnsaker, urter og bær fra den store kjøkkenhagen her på Øvre Kjekshus.

Oster fra eget ysteri
Ostene vi serverer er fra vårt eget ysteri. Ukentlig ytes mange tusen liter fersk melk fra kuene på Øvre Kjekshus. Melka forvandles til fantastiske oster. Vi er den eneste gården i Norge som melker sau i et større omfang. Vi byr på oster laget på både ku- og sauemelk, en ekstra bonus for osteentusiaster!

 

Meny

- Ost og spekemat
- Raclette fra vårt eget ysteri (kåret som en av verdens beste oster!)
- Storbondens klassiske gårdsgryte
- Grill; kjøtt og grønt fra gården
- Fine dining (merk: opptil 25 personer)

 

Til toppen