Det er ingen tilfeldighet at Raclette er en av de utvalgte rettene våre her på Øvre Kjekshus. Ysteriet ”kom i skade” for å lage en rødkittost, Rød Ku, som ble kåret til en av verdens beste oster – og smaker kanskje aller best i smeltet tilstand. Det morsomme er at når vi nå blåser liv i denne klassiske retten fra Sveits, som sveipet innom de tusen hjem her i Norge på nittitallet, ser vi at når folk bare tør å innrømme det, er smeltet ost helt konge.
Fra 10-40 pers i Bryggerhuset.
Det er ingenting i veien for å kombinere det jordnære gårdsbesøket med et litt finere måltid. Ønsker dere fine dining har vi råvarer, kokker og servitører til å løfte opplevelsen. Vi har anledning til å servere dere i både Bryggerhuset og i Gamlehuset. Menyforslag på forespørsel.
Fra 10-25 pers i Bryggerhuset.
Hvis du ønsker et jordnært selskap uten høy snobbefaktor, er dette noe for deg! Alle ingrediensene er produsert på gården.
Fra 10-40 pers i Bryggerhuset.
Opptil 100 personer i Ysterisalen.
Ysterisalen
Når man først bygger seg ysteri, er det fristende å utvide besøkskapasiteten. Ysterisalen er raus i størrelse, og har god lyddemping. Det er runde bord, firkanta bord, stoler, skjermer og det som trengs for både samlinger, kurs og fest. Det er også et stort vindu ned til ysteriet, og er du heldig, kan du bevitne minutt for minutt hvor ensformig og tålmodighetskrevende ysting egentlig er.
Opptil 100 personer.
Det er ingen tilfeldighet at Raclette er en av de utvalgte rettene våre her på Øvre Kjekshus. Ysteriet ”kom i skade” for å lage en rødkittost, Rød Ku, som ble kåret til en av verdens beste oster – og smaker kanskje aller best i smeltet tilstand. Det morsomme er at når vi nå blåser liv i denne klassiske retten fra Sveits, som sveipet innom de tusen hjem her i Norge på nittitallet, ser vi at når folk bare tør å innrømme det, er smeltet ost helt konge.
Fra 10-40 pers i Bryggerhuset.
Det er ingenting i veien for å kombinere det jordnære gårdsbesøket med et litt finere måltid. Ønsker dere fine dining har vi råvarer, kokker og servitører til å løfte opplevelsen. Vi har anledning til å servere dere i både Bryggerhuset og i Gamlehuset. Menyforslag på forespørsel.
Fra 10-25 pers i Bryggerhuset.
Hvis du ønsker et jordnært selskap uten høy snobbefaktor, er dette noe for deg! Alle ingrediensene er produsert på gården.
Fra 10-40 pers i Bryggerhuset.
Opptil 100 personer i Ysterisalen.
Ysterisalen
Når man først bygger seg ysteri, er det fristende å utvide besøkskapasiteten. Ysterisalen er raus i størrelse, og har god lyddemping. Det er runde bord, firkanta bord, stoler, skjermer og det som trengs for både samlinger, kurs og fest. Det er også et stort vindu ned til ysteriet, og er du heldig, kan du bevitne minutt for minutt hvor ensformig og tålmodighetskrevende ysting egentlig er.
Opptil 100 personer.