Språk

Thorbjørnrud Hotel


Ansatte

Ansatte

Kjetil
Har du hørt om hotelldirektøren som ville brygge øl? Kjetil var med i utviklingen av mathotellet Thorbjørnrud, og har reisen fra jord til bord i ryggmargen. Han er en fantastisk vert som ivaretar den fine flyten på Kjekshus, helt fra skreddersøm i bestillingen til hverdagens evige sirkus. Du finner ham i fint driv over tunet med laptopen under armen, på ølsmaking, i ysteriet, som osteambassadør eller på full fart imellom for å gjøre gjesteopplevelsen på Kjekshus fantastisk. Heldigvis for oss alle!

Salvatore
Salvatore er en entusiastisk og dyrekjær italiener, som kommuniserer like godt med sauer som folk. Han kan få den vrangeste geitebukk til å gjøre som han ber om, og kanskje er det derfor han både trives og bor seg til på Kjekshus. Av utdanning er Salvatore både yster og agronom, og vi er supertakknemlige for både talentene, vennligheten og arbeidsmoralen han bringer til gards.

Wojchech
Wojchech er teknikeren vår, opprinnelig fra Polen og veldig glad i dyr. Han er arbeidsom og alltid på jakt etter bedre løsninger – noe som kommer godt med på en gård i stadig utvikling!

Sylwester
Sylvester er en stille fyr med mye å by på og fantastisk arbeidsmoral. Han er dyremann på sin hals, har stor arbeidskapasitet og legger sin ære i gjøre ting veldig skikkelig.

Yaroslaw
Yaroslav er yster, født og oppvokst i Ukraina. Han er profesjonell og kunnskapsrik som tusan, og så ivrig at han nesten snubler i sine egne sko. Yaroslaw har15 års erfaring fra England, der han ystet seg til flere høythengende priser og laget oster i verdensklasse - noe han selvfølgelig fortsetter med hos oss. Selv om han savner familien sin, engasjerer Yaroslaw seg i nærmiljøet og tar inn over seg norsk kultur, språk, og samfunn på et imponerende vis. Vi er heldige som har ham og lærer så masse at det rett og slett er moro.


Rasa
Vår evig unge Rasa arbeider hardt, er vår alles mor og har alltid et smil på lur. Hun er opprinnelig fra Litauen, snakker norsk med oss og russisk med Yaroslaw, så når vi må være helt sikre på hva vi avtaler, er google transelator en viktig støttespiller. Rasa er sterk som en bjønn, redelig og stolt av jobben hun gjør her på Kjekshus. Og det har hun virkelig god grunn til.


Mats

Ikke den evig stad, men den evige kjøkkensjef. Var med i utviklingen av mathotellet Thorbjørnrud, og har mange år bak seg ved Olavs side. Alltid last og brast, evig engasjert, nysgjerrig og faglig sterk. I ledige stunder pakker og vasker han nå ost, og vil gjerne lære mer om det hvite gullet, melken. En arbeidskapasitet av de store og en viktig del av «familien» på Kjekshus.

Til toppen